InfoClient er et CRM-baseret kundesystem, som er udviklet af Continuum Data Systems siden 1997 i tæt samarbejde med brugerne.

Systemet har i princippet to overordnede anvendelsesområder:

CRM-system

InfoClient håndterer personlig kommunikation mellem alle dine interessentgrupper, som f.eks. kunder, potentielle kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Systemet holder styr på kontakten mellem personer og firmaer og indeholder en dokumentstyring, der gør overblikket komplet.

Direct marketingsystem

InfoClient giver dig rig mulighed for at få styr på adresser og personer, hvad enten det er til brevudsendelse, telemarketing eller udsendelse af nyhedsbreve via email. Systemet har indbyggede funktioner til at håndtere dubletter på firmaer og personer og ved at gruppere disse i systemet giver det stærke muligheder for at lave bestemte udtræk.

Tilsammen giver disse to anvendelsesområder et stærkt system, som både er anvendeligt til at håndtere og servicere eksisterende kunder som til at skaffe nye kunder.

Telemarketingsystem

InfoClient kan bruges som telemarketingsystem, men Continuum Data Systems anbefaler i stedet at I anvender IvoCall, som er specifikt udviklet med henblik på at køre telemarketingkampagner. IvoCall er et nyt og spændende produkt udviklet af Continuum Data Systems. Se mere ved at klikke her.

- Et par gode grunde til at vælge InfoClient:
 
Prisbilligt og stærkt alternativ til store dyre CRM-løsninger
Undersøgelser har vist, at man bør være varsom med at satse på store og dyre systemer, da disse kræver meget undervisning for medarbejderne og er tunge at sætte op. Det skal kunne betale sig i kroner og ører.
 
Velegnet til små som store virksomheder med behov for enten en solid CRM-løsning eller et godt og nemt salgssystem

Små virksomheder skal fokusere på at blive større og det administrative arbejde skal minimeres. Dette klarer InfoClient.

Større virksomheder kan styrke deres kunderelationer og udvide deres kunde portefølje gennem InfoClient via bedre relationsstyring og flere velfungerende salgs- og marketingkampagner.
 

Vidensdeling i virksomheden
Det er vigtigt at få aktiveret viden i din virksomhed. F.eks. sikre at alle emails og aftaler bliver samlet ét sted og er nemt at søge i. Dette gør InfoClient ved at samle alle emails fra kunder fra og til alle medarbejdere, samt sørge for at alle kan se hinandens aftaler.
 
Brugervenligt og nemt at komme i gang med
Det er let for medarbejderne at komme i gang med at bruge systemet. Det kræver ikke langvarige kurser.
 
Hurtig installation
Installationen af InfoClient er hurtig, og du er oppe at køre samme dag. InfoClient kræver ikke større specialistviden i opsætningen, som kun vi sidder inde med.
 
Dynamisk og kan vokse med virksomheden
InfoClient er skalérbar, så hvis antallet af brugere stiger, kan systemet flyttes over på en større platform (backend-database), som muliggør mange flere samtidige brugere.

Herudover kan vi tilbyde billig videreudvikling, hvis der opstår nye behov.
 
Masser af funktionalitet
Selv om systemet er billigt set i forhold til andre større og dyrere løsninger, så mangler der ikke noget.
 
Det siger kunderne
Læs mere på vores referenceside og se, hvad kunderne mener.
 

Er InfoClient noget for mig?

Du kan ganske givet få svar på disse spørgsmål på hjemmesiden, hvor InfoClient's funktioner bliver præsenteret. Kontakt Continuum Data Systems og få et uforpligtende præsentationsmøde samt en tidsbegrænset demonstrations-udgave af InfoClient.