IvoCall - telemarketingsystem IvoCall telemarketingsoftware

Continuum Data Systems præsenterer nu telemarketingsystemet IvoCall specifikt designet til telemarketingprocessen.

IvoCall er designet ud fra den filosofi at det skal være nemt - måske ligefrem underholdende - at administrere og køre en telemarketingkampagne. Lige fra indlæsning af adresser, styring af phonere, til statistik og afrapportering.

Det er et spændende nyt produkt. Klik her for at læse mere.

 
CRM-Systemet InfoClient

CRM-systemet InfoClient, der er udviklet gennem mange års erfaring med kunder og brugere.

InfoClient håndterer personlig kommunikation mellem kunder, leverandører og samarbejds-partnere, og kan styrke og udvikle virksomhedens interne og eksterne relationer. Det kan på længere sigt give bedre kundeservice, større
omsætning, målrettet kommunikation og en velfungerende organisation.

Klik på skærmbilledet til højre og kom videre til InfoClients præsentationsside eller kontakt Continuum Data Systems og få mere information.

 
Er din Accessfil ødelagt?

Der er vil ikke noget værre end at finde ud af at de data man har arbejdet på lige pludseligt ikke kan findes frem igen fordi Access ikke kan åbne datafilen.

Continuum Data Systems kan tilbyde at reparere en ødelagt Accessfil.

No cure - no pay

Hvis filen ikke kan reddes betaler du ikke for forsøget.

 
Introduktionstilbud til InfoClient!

Er du selvstændig erhvervsdrivende og lever af konsulentydelser, hvor du udfakturerer din tid og gerne vil have lidt mere styr på sagerne, så har Continuum Data Systems et tilbud til små virksomheder: kr. 4.000,- ex moms for databasen, 1 licens og en kort introduktion til systemet (normalpris 7.500,-)

InfoClient er rigtigt godt for små enkeltmandsvirksomheder, da forretningsgangen med at udfakturere sin tid er meget enkel og foregår i 3 step:

1) Indtast arbejdstid
2) Gå til faktura og overfør timer til fakturering
3) Udskriv eller email faktura

Det er muligt at sende faktura med email som Word-dokument, hvilket gør at man slipper for besværlige i at sende almindelige breve.

 
Kvalificering af adresser

Continuum har indgået et samarbejde med plannerbureauet EKG omkring kvalificering af adresser. Hvis jeres virksomhed skal køre en marketingkampagne (brev som telefon), så kan EKG hjælpe jer med at kvalificere adresser - både lave et udtræk efter kriterier som I har udvalgt, men også kvalificere adresser efter et udtræk som I allerede har liggende. Slutresultatet bliver leveret i en demoversion af InfoClient, hvorfra der kan eksporteres adresselister eller hvor kampagnen kan forsættes direkte fra.

Mere information kan findes under Kompetence. Kontakt evt. EKG for et uforpligtende tilbud.

 
Continuum Data Systems

Softwareudvikling og systemplanlægning.

Kontakt for mere information: mail@continuum.dk

Rugårdsvej 188
5210 Odense NV
Telefon: 32 16 10 00